Zaum-Organic

News

Social Media News

Cover for Zaum Organic
3,853
Zaum Organic

Zaum Organic

Nelkoski Organic Food is company that is producing the brand ZAUM. Organic hazelnuts, hazelnut butte

2 weeks ago

Zaum Organic
Неодолива чоколадна комбинација : Путер од лешник, мед и какао !🛒Нашите производи може да ги најдете во маркетите на ДМ или нарачајте онлајн на zaumorganic.com/products/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Zaum Organic
Тимот на Заум ви посакува Среќни Велигденски празници ✨zaumorganic.com/products/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Zaum Organic
Во Охридскиот крцкав путер од лешник, контрастот помеѓу крцкавата текстура која се спојува со кремастиот путер создава одлична комбинација која ќе ве остави без зборови.🛒Нашите производи може да ги најдете во маркетите на ДМ или нарачајте онлајн на zaumorganic.com/products/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

Zaum Organic
Комбинацијата на здрави намирници, лешник и мед, го прави овој путер не само вкусен, туку и богат со протеини, влакна, здрави масти и антиоксиданси. Оваа хранлива комбинација не само што го задоволува вкусот, туку и претставува одличен извор на енергија и нутриенти за вашиот организам.🛒Нашите производи може да ги најдете во маркетите на ДМ или нарачајте онлајн на zaumorganic.com/products/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Zaum Organic
Путерот од лешник е нашиот предводник!Погоден е за производство на намази, вафли, сладоледи, и многу други производи.🛒Нашите производи може да ги најдете во маркетите на ДМ или нарачајте онлајн на zaumorganic.com/products/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Scroll to Top